Radiusvet

Har även arbetat med ett stort projekt som innebar att man skulle modernisera en hemsida åt en veterinärklinik i Rumänien, närmare bestämt i Bukarest och den sidan skulle dessutom vara trespråkig. Den skulle vara på både engelska, svenska och rumänska.


Kort om Radius Vet


Radius Vet grundades 2013 av Dr. Lucian Rugina, som utifrån sin långa erfarenhet startade en modern klinik och som också utbildade nya veterinärer.På Radius Vet behandlar vi alla djur, oavsett ras och ursprung. Vi hjälper till med både akuta och mindre akuta ärenden. Vi är ett ungt, ambitiöst och proaktivt team med lång erfarenhet av ortopedi, kirurgi, laboratoriediagnostik och internmedicin. Vi strävar efter att erbjuda en kvalitativ medicinsk behandling, vi vill skapa medkänsla för lidande djur samt visa respekt och förståelse för djurägarna. Detta gör vi genom att upprätta en nära kontakt i samråd med dessa.

Vårt uppdrag är att kontinuerligt förbättra den medicinska behandlingen av djuren med hjälp av revolutionerande tekniker. Vi deltar ofta på olika kurser för att vi ska kunna uppdatera oss med de senaste behandlingsmetoderna. Vår vision är att utbilda veterinärmedicinska ortopeder i Rumänien som sedan kan använda de senaste metoderna och teknikerna. Vi vill också kunna införa partnerskap mellan veterinärer i landet och utanför landet. Ortopediska ingrepp görs med yttersta noggrannhet och yrkesskicklighet, med hjälp av innovativa tekniker som är certifierade av internationella praxis. Vi behandlar varje djurägare med öppenhet, och vi strävar efter att skapa en nära kontakt med dem.

Vi som arbetar på Radiusvet är också djurägare. Vi behandlar varje djur med största respekt och vi låter deras säkerhet och komfort komma i första hand. Vi har erfarenhet av medicinska nödsituationer, där varje sekund är värdefull. Mer akuta fall diskuteras i teamet, och efter förslag, argument och samråd beslutar vi om vilken behandling som är bäst. Vi fokuserar på kvalitet i allt vi gör och vi använder den senaste och mest moderna utrustningen. Vi är mycket noga med att uppfylla den hygieniska standarden samt att vi håller en steril miljö i operationssalen. Våra värderingar är: kvalitet, öppenhet, passion, framsteg.