Lojsans Ost

Det här projektet som jag har arbetat med har varit att ta fram en egen webbutik. Det var ett roligt projekt som innebar mycket arbete och tid för att få webbutiken att se bra ut och funktionsduglig. Jag valde att göra en webbutik om ost eftersom många människor i dagens samhälle tycker om att umgås över en liten matbit och något gott att dricka till. Webbutiken skulle vara kopplad till Woocommerce som är ett betalsystem som gör att man kan lägga sin beställning direkt på sidan som det även går att göra med många andra av dagens e-handelsbutiker. Logotypen för min webbutik har jag arbetat fram i Photoshop och valde att använda mig av samma gula färg som jag har i min webbutik. Allt för att det skulle se likadant ut i webbutiken som på logotypen. 

Kort om Lojsans Ost

Välkommen till Lojsans Ost. Vi verkar för att du som kund ska få en bra upplevelse när du besöker webbutiken. Våra kunder är alltid i fokus! Här hittar du exklusiv ost som är tillverkad av finaste kvalité. Den är närproducerad och lokaltillverkad på Skottorps Mejeri.

Lojsans Ost erbjuder ostar av alla olika smaker och sorter som passar såväl till en god ostbricka efter middagen, picknick-plock till sommarutflykten eller vilken olivolja som är bäst till ett specifikt ändamål. Eller helt enkelt till en ost- och vinkväll tillsammans med nära och kära eller vänner och bekanta. Vi på Lojsans Ost vill att du som kund ska veta att vi vill och kan hjälpa dig med just dina önskemål.

Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få det du söker. Idag vill många människor ha ekologiska och närproducerade produkter eftersom de vet att de får vad de betalar för. Här kan du kombinera dina ostsorter precis som du själv vill efter tycke och smak. Vi säljer ost som smakar mycket. Vi älskar ost och det tror vi att du också gör. Tveka inte att besöka vår webbutik. Vi har alltid öppet.