Ban thai Massage

I det här projektet arbetade jag med att ta fram en ny logotyp och en hemsida/webbutik åt en thaimassagesalong där kunder själva skulle kunna gå in och boka tid och dag för thai- och fotmassage. Det jag först fick göra var att sätta mig ner och leta upp en passande logotyp som skulle kunna fungera för en thaimassagesalong. Jag letade på nätet på en sida som hette freepik.com där man kan hitta många olika bilder på logotyper i vektorformat. Det hittar du genom att filtrera ut lite mer exakt vad det är du vill söka efter genom att markera rutan för vektorbilder i menyn som heter Category. Det formatet gör att du kan laborera hur mycket du vill med en bild när du arbetar med den i Illustrator. Du kan ändra färger på bilden, du kan ta bort och lägga till former, linjer, figurer, kanter m.m. När jag skulle arbeta med att framställa logotypen åt kunden skulle jag ta fram några olika förslag på liggande och stående logotyp. Stående logotyp är när man har bilden ovanför texten och har man en liggande logotyp så har man bilden bredvid texten. Det var ett lärorikt moment.

Nästa moment var att jag skulle bygga websidan/webbutiken åt kunden. Den arbetade jag fram i WordPress. Färgerna valde jag utifrån logotypen då den har mycket rosa färger i sig så då gjorde jag header och footer i samma rosa färg. Eftersom den här sidan skulle fungera som en webbutik så arbetade jag med woocommerce och la in två olika produkter på sidan. Den ena var thaimassage och den andra var fotmassage. Meningen var att sidan skulle fungera som en bokningssida där salongens kunder skulle kunna gå in och göra egna bokningar för massage. Betalningen skulle även skötas via iZettle som är en kortläsningsportal. Det blev ett helt nytt system för mig att lära sig eftersom det skulle kopplas till webbutiken och alla bokningar men det var lärorikt.


Kort om Ban Thai Massage

Thaimassage är en 2500 år gammal behandlingsform från Asien. Den går ut på att ta tillvara kroppens energilinjer och sträcka ut musklerna så att kroppens egna endorfinflöde skapar en balans. Thaimassagen bidrar till att lösa kroppens blockeringar vilket lösgör smärtor och värk. Processen är mycket noggrann och exakt och passar alla från yngre till äldre.

Vi på Ban Thai Massage hälsar dig välkommen att boka en tid hos oss här via hemsidan.

Vi finns i Halmstad på Ålängesvägen 20 i Åled. Det är enkelt att nå oss via E6:an om du har vägarna förbi. Under sommaren (juni – augusti) flyttar vår verksamhet med massagetält till Stranden i Mellbystrand, Birger Pers väg, jämte Chill Out strandbar och restaurang. Välkommen!